Algtabletter

Algtabletter

Att havsalger kommer med många bra funktioner bra funktioner är ett faktum. Att det då finns algtabletter är helt naturligt och allt fler får upp ögonen för dessa tabletter.

Det finns samband mellan de platser som befolkningen lever längst med att deras kost innehåller en stor del havsalger.

Här kan du skaffa algtabletter online

Tabletter för dig

Andas du hälsotänk och vill ha det där lilla extra ska du kolla in algtabletter och vad de kan ge dig. De är bland annat fullproppade med naturliga vitaminer och tabletterna brukar i regel innehålla ett hundratal mineraler och spårämnen.

De vanligaste algtabletterna du får tag på här i Sverige heter ”Alg-Börjes” och de består av knöltång som länge växt helt ostört utanför Islands kust. En burk kostar runt hundra kronor för 250 tabletter. Vill du vara säker på att få i dig tillräckligt med mineraler kan algtabletter vara en bra lösningen.

En endaste tablett innehåller 70 mg magnesium, 50 mg kalcium, 40 mg fosfor och 75 mcg jod.

Om knöltång

Vad är då knöltång blir en naturlig följdfråga. Det är en växt som lever i sötvatten och vanligtvis har en längd på 50 centimeter men kan bli så lång som uppåt 2 meter. De ingår i en grupp som kallas brunalger. Tången är inte brun utan färgen skiftar från gul till grön. Den trivs bäst på ett djup av 2 meter.

Ett bra val

Kr165
  • algtabletter liten

hälsokost 2015 logga