Bipollen

Bipollen

Vill du ta en tesked bipollen? Då ska du komma ihåg två saker och det är att du kommer få i dig naturens mest näringsrika mat eftersom de innehåller nästan alla de näringsämnen som krävs av oss människor. Det andra du kan tänka på är att det har tagit ett bi en hel arbetsdag att framställa din tesked med bipollen, cirka 8 timmar det vill säga.

Bipollen är rikt på proteiner eftersom hela 40% är protein, fria aminosyror, vitaminer som bland annat B-komplex och folsyra.

Fria aminosyror redo för dig

Bipollen är mer rikt på proteiner än någon annan djurkälla. Den innehåller fler aminosyror än nötkött, ägg eller ost i motsvarande vikt. Just de fria aminosyrorna utgör hälften av proteinerna och på så sätt ger du din kropp bra förutsättningar att utnyttja de direkt.

Mitt förstaval

Kr199
  • bipollen

Fördelar med bipollen

  • Mer energi. Utbudet av näringsämnen som finns i bipollen gör det till ett naturligt aggregat. De kolydrater, protein och B-vitaminerna kan hjälpa dig att hålla energin hela dagen.
  • Andningsorganen. Bipollen innehåller en stor mängd antioxidanter som kan ha en antiinflammatorisk effekt på vävnader i lungorna. Det gör bland annat att uppkomsten av astma hämmas.
  • Ger viktkontroll. De flesta som har problem att hålla vikten vet att så kallade cravings kan vara svårt att stå emot. Med bipollen kan dessa cravings bli färre och du får på så sätt lättare att motstå alla dagens godsaker som fikabröd.
  • Bra för infertilitetsproblem. Bipollen stimulerar äggstockarnas funktion och kan vara effektivt då du vill påskynda graviditet. Förutom att vara en hormonell booster är det också en stor afrodisiakum.

Konsumera bipollen så

Bipollen är en hälsokost som fungerar snabbare och mer effektivt om du tar det tillsammans med annan mat. Det sägs att om du intar det tillsammans med i synnerhet frukt är det extra effektivt.

En sked till frukosten ger dig en bra start på dagen.

Du kanske också vill veta att biodlare kan to bort pollen från bikuporna utan att skada bin eller störa deras rutiner.

Vill du ge ett av de nyaste kosttillskotten på marknaden chansen ska du ge bipollen ett försök. Lycka till!