Membrasin

Membrasin

Originalet bland havtorsextrakt heter Membrasin och är ett hälsokost det säljs mycket av i Sverige. Effekten av havtorn väntas göra för dig är att hålla slemhinnorna väl ”inoljade” med omega 7 fettsyran som havtornsbär innehåller.

Omega 7 fettsyran finns främst i huden och i slemhinnorna. När du är ung så kan kroppen självmant producera fettsyran omega 7 men med en stickande ålder så blir det allt svårare för kroppen att producera så mycket som behövs för att hålla slemhinnorna i schakt. Även andra faktorer som om du äter väldigt mycket skräpmat och känner dig stressad kan göra att kroppen stänger av en del av produktionen av omega 7. Då kan du skaffa Membrasin som säkerligen kommer hjälpa dig få tillbaks ett gott välbefinnande.

Prisbelönt hälsokost

Ja det är inte många som fått en så fin utmärkelse som Membrasin har fått, nämligen årets hälsopreparat i Finland. Det är inte så konstigt att just detta tillskott blivit prisbelönt om vi kollar på alla nyttiga fördelar som havtornsextrakt kan ge.

För vem

Slemhinnor är som ett filter som har en viktigt funktion för alla som intas och lämnar kroppen. Om du har besvär med slemhinnorna i ögonen eller underlivet är membrasin något att satsa på.

Om du använder medicin så kan en vanlig biverkning vara muntorrhet. Upplever du det är havtornsextrakt ett hjälpmedel för att du ska komma tillrätta med problemet.

Havtorn

Havtorn som är grunden till membrasin är en art som ingår i en familj som heter havtornsväxter. Det trivs allra bäst vid havskusterna eftersom jorden oftast är saltade där än i inlandet. Busken som havtornensbären växer på kan bli så gammal som 50 år om den växer på rätt ställe. Med rätt ställe menar jag ostört så att allt ljus kan komma fram på busken och inte täckas av andra stora träd som kan störa dess utveckling.

Innehåll i membrasin

Innehåller membrasin bara havtornsextrakt? Nej det är i och för sig en stor del av effekten men extraktet är blandad med rikligt av olivolja, som är känd för massiva hälsofördelar.Även vitamin E är tillsatt för maximal effekt.

hälsokost 2015 logga

Hälsokost startsida >