Chlorella pulver

Chlorella pulver

Är du sugen på chlorella pulver eller tabletter men vet inte vad det är? Då ska jag säga att det är en naturlig hälsokost som ökar din energi, stödjer fettförbränningen och hjälper till att avlägsna tungmetaller som bly och kvicksilver från kroppen.

Chlorella är en alg som växer i sötvatten. Några fördelar som chlorella pulver kan ge dig är främst att motverka effekterna av cellgifter och strålning, alltså en mycket bra detoxprodukt. Andra fördelar är att algen kan sänka blodtrycket och kolesterol på grund av dess höga halter av klorofyll.

Det är chlorella

Att konsumera ett chlorella pulver ger dig klorofyll, massor av klorofyll. Vi har alla fått höra att grönsaker är bra för en god hälsa. Just det gröna kommer från klorofyll som i sin tur levereras från solljus. Med dess innehåll så tar chlorella en plats som de mest näringstäta livsmedlen i världen. Men vad är dess innehåll då? Jo främst detta: Protein, vitamin A, B2, B3, järn, magnesium och zink. Från endast 3 matskedar får du i dig runt 15 gram protein samt mer än dagsbehovet för vatamin A, järn och zink.

Det är lätt att se varför chlorella är rankad som en av de 10 bästa hälsokosten i världen när innehållet granskas.

Ett bra val

Kr249
  • chlorella pulver liten

Vill du skaffa chlorellapulver? Kolla in dessa butiker.

Så tar du hälsokosten

Chlorella pulver 2015Chlorella finns både som pulver och i tabletter. Det är många som fördrar tablettformen då chlorella har en mycket stark smak. Väljer du tabletter så tas dessa enkel med ett glas vatten som vilken annan tablett som helst. Vill du ha pulver går det såklart att blanda det i vanligt vatten också men många väljer att göra en smoothie av det hela. Gör din egen favoritblandning med vad du nu tycker är gott. Min favorit är att blanda med en banan spetsat med lite limejuice, det ger en väldigt behaglig smak. Har du ett recept du vill dela med dig av får du gärna skicka in det till mig.

Hoppas du fick veta lite mer vad chlorella pulver kan göra för dig.

Vill du läsa om butiker där du kan köpa hälsokost online så har du väl inte missat att det finns en sådan sida här på sajten?

hälsokost 2015 logga